Van idee tot product !
Studie

Ontwerp


Dankzij ons labo kunnen golfkarton kwaliteiten bestudeerd worden tot in perfectie. De grootte diversiteit van papier kwaliteiten zorgen ervoor dat golfkarton kan gecreëerd worden voor alle doeleinden.
Stalen kunnen getest worden op BCT, ECT, FCT and COBB waarden om de meest efficiënte doos te ontwerpen.
Onze jaren ervaring zorgen er dan ook voor dat elk verpakkingsprobleem omgevormd kan worden tot een oplossing!

Door middel van op maat gemaakte CAD programma’s worden dozen in 2D en 3D ontworpen. Op deze manier geven de tekeningen een goede kijk op de realiteit. Tekeningen worden nadien voorbereid voor productie en voorzien van alle nodige informatie.

Stansen


Dankzij onze verschillende leveranciers blijven wij steeds up to date omtrent de nieuwste technologieën in de stanswereld.
Vlak of rotatieve matrijzen, de beste kwaliteit en het hoogste rendement daar streven wij naar!

Bedrukking


De ervaring die onze foto gravuren aanbieden zorgen ervoor dat elke bedrukking omgevormd kan worden tot een flexo print.
Onze vernieuwde productie bied verschillende machines aan, uitgerust met 6 kleuren voor de aanmaak van zeer complexe, hoogwaardige bedrukkingen. Onze golfkarton – en afwerking machines hebben de mogelijkheid om voorgedrukt papier om te vormen tot een perfecte doos sneller dan het menselijk oog kan waarnemen. Op deze manier kunnen wij alle wensen van onze klanten vervullen.